[ Rreth kompanisë ]

ITALSTONE sh.p.k

Italstone eshte kompania lider ne treg, aktive ne fushen e tregtise dhe prodhimit te mermerit, granitit, quartzit dhe gemstones. E themeluar ne vitin 1998, Italstone ofron cilesine me te larte dhe variacionin me te gjere. Duke implementuar teknologjine me te fundit, kjo kompani ka arritur te beje diferencen. Partneriteti me firmat dhe kompanite me te njohura mbareboterore per prodhimin e mermerit ka siguruar klientele internacionale dhe jo vetem. Cilesia e larte e materialeve, perkushtimi dhe deshira jone per te permbushur deshirat tuaja jane celsi i suksesit te pamatur ne fushen e prodhimit te mermerit.