ITALSTONE

Cilësia e materialeve, përkushtimi dhe përmbushja e dëshirave tuaja janë çelësi i suksesit.

Të fokusuar tek klienti

Na vizitoni në show roomin tonë . Italstone Shqipëri , një portë e hapur në botën e mermerëve , graniteve dhe quartze

Dizenjim

Ne dizenjojme për ta bërë shtëpinë tuaj të duket e mrekullueshme ..

Projektimi dhe Realizimi

Kitchen Countertops and Backsplash (Bango Kuzhinë) Shtrim të cdo lloj ambienti Veshje tualeti, lavaman tualeti, veshje murale Shkallë, Fireplace(Oxhak), Vaska, Recepsion, Banak lokali etj

Makineri Profesionale

Cnc Macine(Kontroll numerik)
Waterjet(Prerje e cdo lloj forme) Lucidocoste(Finiture e cdo lloj forme) Frezë me kontroll numerik
Kjo teknologji e fundit na lejon të marrim cdo lloj pune pa problem dhe duke e bërë në hark më të shkurtër kohor.

Projektet Tona

Fusion Black Quartz
Stylish Family Appartment
Minimal Guests House
Art Family Residence
Private House in Spain
Modern Villa in Belgium
Minimalistic Style Appartment
Luxury Bathroom Interior

Shtëpia juaj e ëndrrave

Gama jonë e materialeve dhe punimeve do plotësojë cdo kërkes tuaj..

Brandet dhe Partneret:

Falë një bashkëpunimi të themeluar prej një kohe të gjatë dhe të qëndrueshem me disa prej kompanive lider në fushen e prodhimin të quartz, nxjerrjen dhe përpunimin e mermerëve dhe graniteve, Italstone i ofron cdo klienti jo vetem një gamë të gjërë produktesh unike nga e gjithë bota por gjithashtu një shërbim të denje dhe cilësi superiore në treg.