ITALSTONE

Cilësia e materialeve, përkushtimi dhe përmbushja e dëshirave tuaja janë çelësi i suksesit.

Te fokusuar tek klienti

Na vizitoni në show roomin tonë . Italstone Shqipëri , një portë e hapur në botën e mermerëve , graniteve dhe quartze

Dizenjim

Ne dizenjojme për ta bërë shtëpinë tuaj të duket e mrekullueshme ..

Projektimi dhe Realizimi

Kitchen Countertops and Backsplash (Bango Kuzhinë) Shtrim të cdo lloj ambienti Veshje tualeti, lavaman tualeti, veshje murale Shkallë, Fireplace(Oxhak), Vaska, Recepsion, Banak lokali etj

Makineri Profesionale

Cnc Macine(Kontroll numerik)
Waterjet(Prerje e cdo lloj forme) Lucidocoste(Finiture e cdo lloj forme) Frezë me kontroll numerik
Kjo teknologji e fundit na lejon të marrim cdo lloj pune pa problem dhe duke e bërë në hark më të shkurtër kohor.

[ our portfolio ]

Projektet Tona

[ about company ]

Our Philosophy in Simply and Quality Design

We call our style ‘live minimalism’. Live minimalism is not about a 'wrap' or visual look. It refers to inner feelings, to your true self. The place you are comfortable to live in.
 • Best Office Interior Design in New York,, 2018
 • Between tradition and innovation, Dutch Design Week, 2017
 • CUBE project, Best Home Design List in Germany, 2015
 • International Industrial Design Award, 2015
We call our style ‘live minimalism’. Live minimalism is not about a 'wrap' or visual look. It refers to inner feelings, to your true self. The place you are comfortable to live in.
 • CUBE project, Best Home Design List in Germany, 2019
 • Best Office Interior Design in New York,, 2018
 • Between tradition and innovation, Dutch Design Week, 2017
 • International Industrial Design Award, 2015
We call our style ‘live minimalism’. Live minimalism is not about a 'wrap' or visual look. It refers to inner feelings, to your true self. The place you are comfortable to live in.
 • Beginning Our Services, 2006
 • Offering More Services, 2008
 • Opening Our First Branch Office, 2009
 • Expansion and Transformations, 2011

Your Dream House

Original design project of high quality raises profit – this is proved in practice by many of our customers.

75

interior sketch

All kinds of buildings in chematic
or working design

50

3D modeling

Studio provides a full range
of 3D interior modeling

75

ROOM MEASUREMENT

Development of iperfect design
of the project

85

2d planning

We provide 2D planning
for great visualization

[ testimonials ]

What People Say

“You will never fake the feeling of being in such a place. The live minimalism base on the natural materials and alive unprocessed textures — true, authentic, close to nature. It has memory and appreciates to the culture, roots, archetypes.”
Pablo Gusterio
Client of Company
“I’m always impressed with the services. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip.”
Anna Paulina
Client of Company
“I have very much enjoyed with your services. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip.”
Kristina Lee
Client of Company
[ our blog ]

Read Our Latest News

Materiale cilësore

Gur gëlqeror, kristalor, shumë i fortë e me ngjyra të ndryshme, që përdoret kryesisht në ndërtim, për vepra arti ose në punime arkitekture

Mermere

We call our style ‘live minimalism’. Live minimalism is not about a or visual look. It refers to inner feelings, to your true self.

Our Vision

We call our style ‘live minimalism’. Live minimalism is not about a or visual look. It refers to inner feelings, to your true self.

Our Values
[ how it works ]

From Sketch to Life

What is 3D desing and how it work?
The basic philosophy of our studio is to create individual, aesthetically stunning solutions for our customers by lightning-fast development of projects employing unique styles.
How interior design is cost?
The basic philosophy of our studio is to create individual, aesthetically stunning solutions for our customers by lightning-fast development of projects employing unique styles.
How much time I will spend on planning?
The basic philosophy of our studio is to create individual, aesthetically stunning solutions for our customers by lightning-fast development of projects employing unique styles.
Can I create custom design?
The basic philosophy of our studio is to create individual, aesthetically stunning solutions for our customers by lightning-fast development of projects employing unique styles.
[ our professionals ]

Meet Our Skilled Team

Robert Cooper

Robert Cooper

[ Finance Manager ]
Olivia Peterson

Olivia Peterson

[ CEO of Company ]
Amalia Bruno

Amalia Bruno

[ Interior Designer ]
Katie Doyle

Katie Doyle

[ Interior Designer ]
Andrew Kinzer

Andrew Kinzer

[ CEO of Company ]
Anna Richmond

Anna Richmond

[ Marketing Manager ]
Christina Torres

Christina Torres

[ Company Founder ]
Jesica Lina

Jesica Lina

[ Marketing Manager ]
[ testimonials ]

What People Say

"You will never fake the feeling of being in such a place. The live minimalism base on the natural materials & alive unprocessed."
Anna Paulina
Client of Company
"You will never fake the feeling of being in such a place. The live minimalism base on the natural materials & alive unprocessed."
Pablo Gusterio
Client of Company
"You will never fake the feeling of being in such a place. The live minimalism base on the natural materials & alive unprocessed."
Kristina Lee
Client of Company