Pajisjet moderne që ne përdorim për përpunimin e mermerëve dhe graniteve janë ndërtuar duke përdorur teknologjitë e viteve të fundit. 

Ato janë të gjitha të kompjuterizuara duke garantuar kështu precision të lartë dhe cilësi bashkohore. Kjo gjë na ka mundësuar që të jemi shumë korrekt me klientët tanë.

Pajisjet tona mbajnë vulën "Made in Italy".