"Italstone" realizon punime të të gjitha llojeve, klasike dhe moderne si:

Shkallë, fasada, banko guzhine, oxhaqe, lavamane, etj.

Tek ne do të gjeni të gjitha ngjyrat dhe spesorët e graniteve dhe mermerëve nga vendi dhe bota.
Realizojmë të gjitha projektet edhe në sektorin “funeral”.

Personeli jonë ka një eksperience shume vjecare. Pjesa më e madhe e tyre janë pjes ë e kompanisë që në vitet e para të themelimit të saj.

 


Banko Guzhinash

Oxhaqe

Shkallë

Lavamane

Punime te Tjera