Produktet kryesore që ofron kompania “Lleshi Mermer & Granite shpk” janë:

Granite, Mermerë, Kuarce, Onice, Rainforest dhe Gurë Natyralë.

Burimi kryesor i importimit të mermerëve është Verona, Itali.

Të gjitha produktet janë të një cilësie të lartë.

 

Granit Thumb

Granite

Mermer Thumb

Mermere

Quartz Thumb

Kuartz

Onyx Thumb

Onice

Rainforest Thumb

Rainforest